Ceylan Ertem'den Sanatçılara Çağrı! Başka Şehirlere Yayılalım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve deprem korkusuyla İstanbul'u terk etmesiyle gündemde olan şarkıcı Ceylan Ertem, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sanatçılara başka şehirlere taşınmak konusunda çağrıda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve deprem korkusuyla İstanbul'u terk etmesiyle gündemde olan şarkıcı Ceylan Ertem, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sanatçılara başka şehirlere taşınmak konusunda çağrıda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve deprem korkusuyla İstanbul'u terk etmesiyle gündemde olan şarkıcı Ceylan Ertem, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sanatçılara başka şehirlere taşınmak konusunda çağrıda bulundu.  

 

Başka şehirlere yayılalım!

 

Yaşadığı deprem korkuları nedeniyle İstanbul'dan taşınıp bir köye yerleşen şarkıcı Ceylan Ertem, "Olabiliyorsa başka şehirlere yayılın, İstanbul'un merkezinin sakinleşmeye ihtiyacı var" dedi. Şarkıcı Ceylan Ertem, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla deprem tedirginliğinden bahsetti.

 

Yaşadığı deprem korkusu nedeniyle geçen yıl İstanbul'dan taşınan ve bir köye yerleşen Ertem, hep yanında taşıdığı deprem düdüğünün fotoğrafını paylaşarak şu notları düştü:

 

"Yıllardır taşınırken hep en unutmadığım. Hep yatak başımda, böyle bir tedirginliktir. Aklımdan çıkmaz. Albüm kayıtları için bile şehir merkezini seçmeyip alternatif stüdyolar arama çalışmalarımı, ‘ya evet akustiği mükemmel ama çok katlı ve tehlikeli’ dediğimi on kere duymuştur çevrem. Belki çok anlamadı birçok arkadaşım ama mümkün değil tedbiri elden bırakmak. İhmal etmeyelim, çantalarımızı da hazır edelim. Nerede yaşıyorsak yaşayalım evimizdeki köpek, kedi evlatlar için de önlemlerimizi alalım, stoklarımızı yapmaya çalışalım.

 

Özellikle 9-6 çalışmayan arkadaşlarıma sesleniyorum, köylere uzatın elinizi, olabiliyorsa başka şehirlere yayılın. istanbul'un merkezinin sakinleşmeye ihtiyacı var. Yukarıdan bir yerden bakıp, kolayca 'taşının' demiyorum. Ama yapabiliyorsanız zaten İstanbul'un kuzeyinde ya da memleketin başka köylerinde/kasabalarında verdiğiniz kiraların yarısını ödeyeceksiniz. Çoluk çocuk için de okullar daha uygun üstelik. Çözülür, her şeye bir yol bulunur. Kadıköy, Cihangir, Nişantaşı bu semtler zorunlu değil. Özellikle müzisyen dostlarım için yazıyorum. Benden minicik bir tavsiye. Gerçekçi bulmayanlar olabilir ama sadece bir kaç dakika bile olsa bu alternatifi düşünmenizi çok çok isterim."

 

İşte o paylaşım;

 

ceylan ertem den sanatcilara cagri baska sehirlere yayilalim