Cher Ä°le Ä°lgili Bomba Ä°ddia! 4 Adam Tutup OÄŸlunu Hotelden Kaçırttı!

Åžarkılarıyla tüm dünyada geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Cher ile ilgili ortaya atılan iddia dünya medyasına bomba gibi düÅŸtü. 

 

Åžarkılarıyla tüm dünyada geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Cher ile ilgili ortaya atılan iddia dünya medyasına bomba gibi düÅŸtü. Åžarkılarıyla tüm dünyada geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Cher ile ilgili ortaya atılan iddia dünya medyasına bomba gibi düÅŸtü. 

 

Dünyaca ünlü ABD'li ÅŸarkıcı ve oyuncu Cher ve oÄŸluyla ilgili haber magazin dünyasında bomba etkisi yarattı. Oscar, Emmy ve Grammy Ödülleri sahibi ünlü ABD’li ÅŸarkıcı ve oyuncu Cher’in ailesinde yaÅŸanan kriz dünya basınında gündem oldu. 77 yaşındaki ÅŸarkıcının, kendisi gibi müzisyen olan ve uyuÅŸturucu bağımlılığıyla mücadele eden oÄŸlu Elijah Blue Allman’ı kaçırmaları için dört kiÅŸiyi tuttuÄŸu iddiası ortalığı karıştırdı.

 

DailyMail.com, ele geçirdiÄŸi mahkeme belgelerine göre Cher’in, evlilik yıldönümünde eÅŸiyle barışmaya çalışan oÄŸlunu otelden kaçırttığını yazdı. 47 yaşındaki Allman’ın birlikte kaldıkları otel odasından kaçırıldığını belirterek yetkililere ihbarda bulunan eÅŸi Marieangela King, olayın arkasında kayınvalidesi iniÅŸli çıkışlı bir iliÅŸki yaÅŸadıkları Cher’in olduÄŸunu söyledi. Los Angeles’ta görülen davanın belgelerine göre King ifadesinde, barışma aÅŸamasında olduÄŸu eÅŸinin anne Cher’in kiraladığı 4 kiÅŸi tarafından beraber kaldıkları otelden kaçırıldığını anlattı.

 

‘OÄžLUNUN BAYILMASI CHER’Ä° KORKUTTU’

 

Cher’in oÄŸlunun kaldığı baÅŸka bir otelde çekilen ve baygın göründüÄŸü fotoÄŸraflar nedeniyle saÄŸlığından endiÅŸe ettiÄŸi için böyle bir harekette bulunduÄŸu iddia edildi. Otelin giriÅŸinde düÅŸen Allman’ın ÅŸu anda California’da rehabilitasyon tedavisi gördüÄŸü kaydedildi. Mahkemede gösterilen bazı fotoÄŸraflarda, endiÅŸeli görünen Cher’in korumasıyla birlikte geçen martta oÄŸlunun kaldığı oteli ziyaret ettiÄŸi görülüyor. Bir görgü tanığı, otele girerken yere yığılan Allman’ın ölü gibi göründüÄŸünü söyledi. Bazı kaynaklar, otel personelinin birkaç defa Cher’i arayarak oÄŸlunun durumunu aktardığını ifade etti. Cher’in sözcüsü iddialarla ilgili açıklama yapmadı. Ünlü ismin 2017’de ölen rock efsanesi Gregg Allman’dan sahip olduÄŸu Elijah Blue Allman, 2013’te rock ÅŸarkıcısı Marieangela King ile evlenmiÅŸti. 11 yaşında uyuÅŸturucuya baÅŸladığını itiraf eden müzisyen, uzun yıllardır eroin bağımlılığıyla mücadele ediyor.



Etiketler: