Chloe Loughnan'ın Yatak Odası Paylaşımları Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Chloe Loughnan'ın Instagram sayfasından yaptığı yatak odası paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Peki sosyal medyada Chloe Loughnan'ın pozları için ne yorum yapıldı? Cevaplar haberimizde..

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Chloe Loughnan'ın Instagram sayfasından yaptığı yatak odası paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Chloe Loughnan'ın Instagram sayfasından yaptığı yatak odası paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Peki sosyal medyada Chloe Loughnan'ın pozları için ne yorum yapıldı? Cevaplar haberimizde..

 

chloe loughnan in yatak odasi paylasimi olay oldu 1

 

Serdar abim görmesin kaybettiğine üzülür!

 

Nafaka borçları nedeniyle evine haciz gelmesi yüzünden eski eşi Serdar Ortaç’ın ‘Şeytan görsün yüzünü’ dediği model Chloe Loughnan, yatak odasından ve banyodan verdiği pozlarla olay oldu. Ünlü modelin göğüslerini sergilediği pozlara Bazı takipçileri Chloe Loughnan'a çok güzel olduğunu söylerken bazıları ise "Serdar abim görmesin kaybettiğine üzülür" yorumları yaptı.

 

İşte o paylaşımlar;

 

chloe loughnan in yatak odasi paylasimi olay oldu 2

 

İşte Chloe Loughnan'ın diğer paylaşımlarından bazıları;

 

chloe loughnan nefes kesti

 

 

Chloe Loughnan nefes kesti 2

 

 

chloe loughnan nefes kesti 3