Chloe Ting Challenge Nedir? Nasıl Yapılır? Nasıl Sonuç Alınır? Emina Erden Açıkladı!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Emina Erden, yayınladığı videosunda Chloe Ting Challenge'ın ne olduğundan, nasıl yapıldığından ve nasıl sonuç alındığından bahsetti. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Emina Erden, yayınladığı videosunda Chloe Ting Challenge'ın ne olduğundan, nasıl yapıldığından ve nasıl sonuç alındığından bahsetti. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Emina Erden, yayınladığı videosunda Chloe Ting Challenge'ın ne olduğundan, nasıl yapıldığından ve nasıl sonuç alındığından bahsetti. 

 

Yayınladığı videosunda Chloe Ting Challenge için "Chloe Ting ile egzersize başlamak isteyenler ancak kafası karışık olanlara bildiğim kadarıyla Chloe Ting Challenge'larını açıklamaya çalıştım. Chloe Ting'in sitesi birçok Challenge var ve hem Ingilizce olması nedeniyle hem de birçok program olması nedeniyle biraz karışık. Bana çokça soru geldiği için bu videoyu çekmeye karar verdim. Sporu ne zaman yapmalıyız? Aç karna mı tok karna mı yaptın egzersizleri? Gerçekten zayıflatıyor mu? Göbeğim var, simit bölgem erir mi? Kilo verdirir mi? Karın kasım olur mu? Alt karnımı yok eder m? Çok kaslanmam dimi? Popom büyür mü? en çok gelen soru ise bu site çok karışık spora nereden başlamam lazım? İngilizcem çok iyi değil ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Ben spor eğitmeni değilim, sadece kendi tecrübelerimi paylaştım ve Chloe'nin söylediklerini çevirmeye çalıştım" ifadelerini kullanan Erden içeriğiyle takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.