Christian Bale Thor Love And Thunder Filminde Mi Yer Alacak?

Başarılı oyuncu Christian Bale 5 Kasım 2021 tarihinde izleyiciyle buluşması beklenen Thor Love and Thunder filminde rol alabilir.

 

Başarılı oyuncu Christian Bale 5 Kasım 2021 tarihinde izleyiciyle buluşması beklenen Thor Love and Thunder filminde rol alabilir. Marvel Taika Waititi’nin yazıp yöneteceği Thor Love and Thunder filminde rol alması için Christian Bale ile görüşmelere başladı. Christian Bale anlaşmayı kabul etmesi halinde Chris Hemsworth, Natalie Portman ve Tessa Thompson ile birlikte rol alacak.

 

2017 yılında yönettiği Thor Ragnarok filmiyle Marvel evreninin en çok beğeni toplayan filmlerinden birine imza atan Taika Waititi, Thor Love and Thunder filmiyle geri dönüş yapacak. Taika Waititi’nin yazıp yöneteceği yeni Thor filminin ağustos ayında başlaması beklenen çekimleri için hazırlıklar sürerken, oyuncu kadrosu da şekillenmeye başlıyor.

 

Thor: Ragnarok’a doğrudan bir devam filmi olacak Thor: Love and Thunder, geçtiğimiz yıl San Diego Comic-Con’da duyurulmuş, filmin 2021 Kasım ayında izleyiciyle buluşacağı belirtilmişti. İlk yapılan açıklamada Chris Hemswoth’un Thor rolüyle geri döneceği, ona Valkyrie rolüyle Tessa Thompson ve Jane Foster rolüyle Natalie Portman’ın eşlik edeceği belirtilmişti.

 

Tüm bu isimlere bugün gündeme bomba gibi düşen haberle birlikte Christian Bale’in de katılabileceği belirtildi. Son olarak Ford v Ferrari’de sinemaseverlerin karşısına çıkan Bale, rolü kabul etmesi hâlinde 2012 yapımı The Dark Knight Rises’tan beri ilk kez bir süper kahraman filminde rol alacak.