Cildinizi Pürüzsüz Gösterecek Ten Makyajı!

Youtube'da yayınladığı makyaj videoları ile tanınan ünlü Youtuber Yağmur Vardar, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez takipçileriyle cildinizi pürüzsüz gösterecek ten makyajının detaylarını paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı makyaj videoları ile tanınan ünlü Youtuber Yağmur Vardar, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez takipçileriyle cildinizi pürüzsüz gösterecek ten makyajının detaylarını paylaştı. Videolarda ve fotoğraflarda özellikle cildinizin kusursuz gözükmesini istiyorsanız, cildinizi pürüzsüz gösteren ten makyajı çok işinize yarayacak.

 

Yağmur Vardar’ın da sürekli uyguladığı ve takipçilerinin de sürekli sorduğu bu yöntemi ünlü Youtuber yayınladığı videoda anlattı. Mizon Honey Black Sugar Peeling, Simple hydrating booster, Simple Hydrating gel cream, Bee beauty q10 göz kremi, Mishha perfect cover bb krem 21 numara, Mishha cho bo yang bb krem 21 numara, Benefit bad gal maskara, Essence glitter, Revolution pro renkli far paleti, Kat von d holographic aydınlatıcı ve far paleti, Sephora plump lipgloss, nyx euro trash gloss, Simpe ürünlerini kullanarak yaptığı ten makyajı videosu ile ünlü Youtuber sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

 

Videonun detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.