Çilem Duman'a Yılın En Başarılı Popüler Müzik Sanatçısı Ödülü!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan şarkıcı Çilem Duman "Yılın En Başarılı Popüler Müzik Sanatçısı" ödülüne layık görüldü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan şarkıcı Çilem Duman "Yılın En Başarılı Popüler Müzik Sanatçısı" ödülüne layık görüldü. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan şarkıcı Çilem Duman "Yılın En Başarılı Popüler Müzik Sanatçısı" ödülüne layık görüldü. 

 

cilem duman a yilin en basarili populer muzik sanatcisi odulu

 

Yılın en başarılı popüler müzik sanatçısı seçildi!

 

Başarılı sanatçı Çilem Duman Elite Medya Group tarafından 7Eylül 2023 akşamı düzenlenen "Yılın Uluslararası Marka Ödülleri"inde "Yılın Başarılı Popüler Müzik Sanatçısı"ödüllünü aldı. Sarıyer Event Garden da gerçeklesen muhteşem organizasyonda birçok ünlü isim ödüllerini aldı. Bu ünlü isimlerden birisi de farklı soundlarda tarzını hergün yenileyen opera sanatçısı ve popüler müzik sanatçısı Çilem Duman oldu. Gecede Cumhuriyetimizin 100.yılına ithafen Nisan ayında dinleyici ile buluşan Ahmet Selçuk İlkan Ümit Besen eseri "Türkiyem Benim"i tüm davetlilere yorumlayan Çilem Duman büyük beğeni ve alkış aldı. Sanatçı ödülünü başarılı sunucu Özge Ulusoy'dan aldı.Müzik çalışmalarına hızla devam eden sanatçı verdiği röportajlarda yepyeni single projeler ile Eylül ortası ve Ekim ayında geliyorum diyerek sevenlerine müjdeyi verdi.



Etiketler: