Çıngıraksız Yılan'dan Fortnite Battle Royal 9'uncu Sezon İncelemesi!

Youtube'da yayınladığı oyun videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Çıngıraksız Yılan, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez takipçileri ile Türkiye'de de çok popüler olan Fortnite Battle Royal'in yeni sezon sürümünü indirip denedi. 

 

Youtube'da yayınladığı oyun videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Çıngıraksız Yılan, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez takipçileri ile Türkiye'de de çok popüler olan Fortnite Battle Royal'in yeni sezon sürümünü indirip denedi. Bugün ki yeni videoda Çıngıraksız Yılan, Türkiye’de popüler olan Fortnite Battle Royale oyununda yeni sezon indirdi ve oynadı. Ünlü Youtuber Fortnite 9. sezonu biraz beğendi ama beğenmediği kısımlar da vardı. Ünlü Youtuber Fortnite 9. Sezon’da savaş bileti aldı ve yeni 9. sezon skinlerine baktı. Fortnite 9. sezon eğik evler haritasına atlayan Çıngıraksız Yılan 5 kill aldı. 

 

Eğlenceli ve ilginç anların yaşandığı keyif veren videosu ile Çıngıraksız Yılan kısa sürede binlerce kez izlenirken sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Videonun detaylarını aşağıda paylaştığımız link üzerinden takip edebilirsiniz.