Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Oyuncusu Safa Sarı Evlendi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Safa Sarı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kız arkadaşı Ebru Yücel ile evlendiğini açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Safa Sarı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kız arkadaşı Ebru Yücel ile evlendiğini açıkladı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Safa Sarı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kız arkadaşı Ebru Yücel ile evlendiğini açıkladı. 

 

Evlendi!

 

ÇGHB 2'de yaptığı taklitlerle hayatımıza giren başarılı isim Safa Sarı, geçtiğimiz yıl nişanlandığı kız arkadaşı ile evlendi. Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinin ikinci kuşağında yer alan yaptığı ses taklitleri ile kısa sürede şöhreti elde eden Safa Sarı damat oldu. Geçtiğimiz yıl kız arkadaşı ile nişanlanan Sarı, nikah masasına oturdu. Ekip arkadaşlarını da mutlu gününe davet eden Safa Sarı, nikah öncesi ilk fotoğrafını da paylaştı. Ekip arkadaşlarının da katıldığı nikahtan Çok Güzel Hareketler 2 oyuncularından Ebru Yücel, nikahtan bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

 

İşte o paylaşım;

 

safa sari evlendi