Corona Virüsünden Korunmak İçin Hangi Maske Kullanılmalı?

Youtube'da yayınladığı sağlık videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü doktor Mustafa Ekin, son günlerin bir numaralı gündem maddelerinden biri olan corona virüsü salgınından korunmak için hangi maskenin ne kadar süreyle kullanılması gerektiği hakkında bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı sağlık videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü doktor Mustafa Ekin, son günlerin bir numaralı gündem maddelerinden biri olan corona virüsü salgınından korunmak için hangi maskenin ne kadar süreyle kullanılması gerektiği hakkında bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı sağlık videolarıyla dikkat çekmeyi başaran ünlü doktor Mustafa Ekin, son günlerin bir numaralı gündem maddelerinden biri olan corona virüsü salgınından korunmak için hangi maskenin ne kadar süreyle kullanılması gerektiği hakkında bilgiler verdi.

 

Yayınladığı videosunda son günlerin bir numaralı gündem maddelerinden biri olan corona virüsü salgınından korunmak için hangi maskenin ne kadar süreyle kullanılması gerektiği hakkında konuşan ünlü doktor bu konuda önemli bilgiler verdi. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle ünlü doktor sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.