Çukur'da 3.Sezon Bombaları! Çukur'un Yeni Sahibi Belli Oldu!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Ali Sürücü, yayınladığı videosunda Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un 3. sezonu ile ilgili yeni bilgiler paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Ali Sürücü, yayınladığı videosunda Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un 3. sezonu ile ilgili yeni bilgiler paylaştı. Çukur'un 3. sezonunda İstanbul'u alan Çukur'u alır mantığı ile başlayacak sezonda bu kez Aliço'yu koruyan Barış Falay'ın Koçovalı'ları hapisten kurtaracağını belirten ünlü Youtuber, sonrasında büyük İstanbul savaşının başlayacağını belirtti. 

 

Çukur'un 3. sezonu ile ilgili bir çok ayrıntı veren ünlü Youtuber, Barış Falay'ın canlandıracağı herşeyin üstündeki gücün Koçovalı'lara destek vereceğini çünkü geçmişten Aliço'ya borçlu olduğunu berliten ünlü Youtuber bununla birlikte Yamaç'ı Aliço ile buluşturacağını ve Yamaç'ın istediği ile Koçovalı'ların hapisten kurtulacağını belirtti. Koçovalı kadınların da durumuna değinen ünlü Youtuber bol bol 3. sezon detayı verdiği içeriği ile sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıda bulabilirsiniz.