Cumhurbaşkanı Erdoğan Harçlık Dağıtırken Sinirlendi! Ayıp Ayıp!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir dizi açılış için gittiği Bağcılar'da vatandaşlarla buluşurken, çocuklara harçlık dağıttığı anlarda meydana gelen bir hadiseye sinirlendi. 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir dizi açılış için gittiği Bağcılar'da vatandaşlarla buluşurken, çocuklara harçlık dağıttığı anlarda meydana gelen bir hadiseye sinirlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir dizi açılış için gittiği Bağcılar'da vatandaşlarla buluşurken, çocuklara harçlık dağıttığı anlarda meydana gelen bir hadiseye sinirlendi. 

 

Haberler’in aktardığı habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir dizi açılış için gittiği Bağcılar'da vatandaşlarla sohbet edip çocuklara hediye ve harçlık dağıttı. Bu esnada bir vatandaşın çocuklara dağıtılan harçlıktan almak istemesi Erdoğan'ı kızdırdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün 15 Temmuz Demokrasi ve Millî İrade Meydanı'nda düzenlenen, toplam yatırım bedeli 3 milyar 412 milyon lirayı geçen Bağcılar Toplu Açılış Töreni'ne katıldı.

 

HARÇLIK VE OYUNCAK DAĞITTI

 

Erdoğan program sonrasında vatandaşlarla bir araya geldi. Onlarla bir süre sohbet eden Erdoğan, çocuklara da harçlık ve oyuncak dağıttı. O anlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elindeki paraya bir kişi uzandı.

 

"AYIP YA AYIP”

 

Erdoğan o sırada duruma "Ayıp, ayıp" diyerek tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı'nın yanındaki kişilerse şahsa "Çocuklara sadece" ifadelerini kullandı.