Cüneyt Özdemir'den Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık İçin Sert Sözler! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman gündem olan ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık'ın sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşıma çok sert tepki gösterirken sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman gündem olan ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık'ın sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşıma çok sert tepki gösterirken sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık'ın sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşıma çok sert tepki gösterirken sosyal medyada gündem oldu.  

 

Bizim için bir ‘hiç’tir!

 

Cüneyt Özdemir Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık için "Milyonlarca sosyal medya hesabında yas tutuyoruz. Selfie yok, kutlama yok, hiç ama hiç bir şey yok. Kendi resmini paylaşan tek bir kişi var! Neyin başkanı olur, kimin başkanı olur bilmiyorum ama geçtim çadır satmayı bu resimle bizim için bitmiştir. Bu adamı bundan sonra hiçbir yayınımıza konuk olarak almayacağız. Kızılay Başkanlığında bir gün bile tutanlara yazıklar olsun…Bizim için bir ‘hiç’tir." ifadelerini kullanırken sosyal medyada gündem oldu. 

 

cuneyt ozdemir den kerem kinik in sosyal medya paylasimina sert tepki yenildin sampiyon