Cüneyt Özdemir'den Turkcell'e Sert Eleştiri!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Whatsapp krizi sonrası BİP'e yönelmek isteyen kullanıcılar karşısındaki tutumu için Turkcell'e sert eleştiriler yöneltti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Whatsapp krizi sonrası BİP'e yönelmek isteyen kullanıcılar karşısındaki tutumu için Turkcell'e sert eleştiriler yöneltti. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Whatsapp krizi sonrası BİP'e yönelmek isteyen kullanıcılar karşısındaki tutumu için Turkcell'e sert eleştiriler yöneltti.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Whatsapp'tan kaçış diğer platormlar için büyük fırsat değil mi? Bakın Telegram, Signal herkes bunu konuşuyor. Hatta millet BİP'e geçelim diyor.Peki Turkcell ne yapıyor bu fırsatı değerlendirmek için. SIFIR. Hiçbir şey.Bir şirketin kötü yönetildiğine dair 10 numara örnek bir kriz!" ifadelerini kullanan ünlü gazeteci sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;