CZN Burak Bir Deri Bir Kemik Kaldı! Babası Tarafından Dolandırılmıştı!

Sosyal medyada yaptığı yemek tarifleriyle ünlenen sosyal medya fenomeni CZN Burak'ın son hali sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı yemek tarifleriyle ünlenen sosyal medya fenomeni CZN Burak'ın son hali sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı yemek tarifleriyle ünlenen sosyal medya fenomeni CZN Burak'ın son hali sosyal medyada gündem oldu. 

 

czn burak in son hali sosyal medyada gundem oldu

 

Bir deri bir kemik kaldı!

 

Babası tarafından dolandırıldığını iddia ederek şikayetçi olan ve aile şirketinden ayrıldığını duyuran CZN Burak, verdiği kilolarla adeta bir deri bir kemik kaldı. Onedio.com sitesindeki habere göre; CZN Burak, son zamanlarda verdiği kilolarla gündemde. Ünlü fenomen, babasının kendisini dolandırdığını iddia ederek aile şirketinden ayrılmış ve İstanbul'da yeni bir dükkan açacağını duyurmuştu. Ancak bu süreçte hızla kilo veren CZN Burak'ın son hali sevenlerini endişelendirdi.

 

Çektiği yemek videolarıyla tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan CZN Burak, son zamanlarda aldığı kilolarla sık sık gündeme gelmekte. Babasının kendisini dolandırdığını iddia ederek aile şirketinden ayrılan ünlü fenomen, İstanbul'da sıfırdan yeni bir dükkan açacağını duyurmuştu. Ancak bu süreçte hızla kilo veren CZN Burak'ın son hali sevenlerini endişelendirdi.

 

51,4 milyon takipçili Instagram hesabından sık sık son halini paylaşan CZN Burak, adeta bir deri bir kemik kalmış durumda. Zor bir dönemden geçtiğini belirten ünlü fenomen, sevenlerine moral vermek için çaba gösteriyor. CZN Burak'ın son haline ilişkin yapılan yorumlar ise farklılık göstermekte. Kimileri endişelenirken, kimileri ise ünlü fenomenin sağlığına kavuşacağına inanıyor.



Etiketler: