CZN Burak Cristiano Ronaldo İle Ortak Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni CZN Burak, Londra'da açılacak yeni restaurantının ortağının ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo olduğunu açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni CZN Burak, Londra'da açılacak yeni restaurantının ortağının ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo olduğunu açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni CZN Burak, Londra'da açılacak yeni restaurantının ortağının ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo olduğunu açıkladı. 

 

Ronaldo ile ortak oldu!

 

CZN Burak lakaplı Ünlü Türk şef Burak Özdemir, Cristiano Ronaldo ile ortak restaurant açmaya hazırlandıklarını duyurdu. Bursa'da katıldığı bir etkinlikte açıklamalarda bulunan Özdemir, burada yaptığı konuşma esnasında Ronaldo ile İngiltere'nin başkenti Londra’da ortak restoran açacaklarını duyurdu. "Kasım ayında İngiltere’deki yerimizi açıyoruz. Londra’da Cristiano Ronaldo ile ortak yer açıyoruz. Bunu açıklamıyoruz çok fazla. Çünkü açılışta güzel bir sürpriz yapacaktık. Ama aramızda yabancı yok, hep beraberiz” 

 

czn burak cristiano ronaldo ile ortak oldu