CZN Burak'ın Başarısı Devam Ediyor! 13 Milyon Aboneye Özel Plaket!

Sosyal medyada yayınladığı ilginç yemek içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni CZN Burak sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda Youtube'un kendisine yolladığı özel plaketi paylaştı. 

 

Sosyal medyada yayınladığı ilginç yemek içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni CZN Burak sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda Youtube'un kendisine yolladığı özel plaketi paylaştı.  Yemek videolarıyla dünya çapında tanınan CZN Burak, YouTube'da 13 milyon aboneye ulaştı. YouTube, CZN Burak'a başarısından dolayı plaket gönderdi. Yayınladığı yemek videolarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan CZN Burak, hızla büyümeye devam ediyor. Instagram'da 54,1 milyon takipçisi bulunan fenomen, YouTube'da da 10 milyon takipçiyi aştı. YouTube da fenomene özel bir plaket gönderdi.

 

czn burak in basarisi katlanarak artiyor 13 milyon aboneye ulasti

 

13 MİLYON ABONEYE ULAŞTI

 

YouTube tarafından bir plakete layık görülen CZN Burak, heyecanını da takipçileriyle paylaştı. Özel bir kasada gelen plaketini açarken video çeken fenomen "YouTube de 10 milyon plaketimiz geldi ama gelene kadar 13 milyon olduk. Hepinize çok teşekkürler daha nice güzel başarılara" ifadelerini kullandı. Ünlü ismin paylaşımına sevenlerinden "Sonuna kadar hak ediyorsun" yorumu ve tebrik mesajları yağdı.



Etiketler: