CZN Burak'ın Hastane Paylaşımı Endişe Yarattı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve Cristiano Ronaldo ile ortak olduklarını açıklamasıyla son dönemde gündemde olan ünlü şef ve işletmeci CZN Burak lakaplı Burak Özdemir, yaptığı hastane paylaşımı ile hayranlarını endişelendirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve Cristiano Ronaldo ile ortak olduklarını açıklamasıyla son dönemde gündemde olan ünlü şef ve işletmeci CZN Burak lakaplı Burak Özdemir, yaptığı hastane paylaşımı ile hayranlarını endişelendirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şef ve işletmeci CZN Burak lakaplı Burak Özdemir, yaptığı hastane paylaşımı ile hayranlarını endişelendirdi.  

 

TikTok ve Instagram'da paylaştığı videolarla fenomen olan ve 'CZN Burak' adıyla bilinen işletmeci Burak Özdemir, hastaneden paylaşım yaptı. Paylaşımını gören hayranları endişelendi. 26 yaşındaki ünlü isim, son olarak aktif olarak kullandığı 34 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

 

Minik bir kontrol!

 

Hastane yatağında çekilen bir karesini yayınlayan Özdemir, fotoğrafına şu notu yazı: "Minik bir kontrol sadece, sevgi en güzel bağdır.” Burak Özdemir'in 605 bin beğeni ve 12 bin yorum alan bu gönderisine, başta ünlü isimler olmak üzere birçok takipçisinden "Geçmiş olsun" ve "Acil şifalar" mesajları yazıldı. Özdemir, Tiktok hesabından ise hastanede olduğu anların videosunu paylaştı.

 

czn burak hastane paylasimi ile endiselendirdi



Etiketler: