CZN Burak Kimdir? Burak Özdemir Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

CZN Burak kimdir? Burak Özdemir kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni CZN Burak ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki CZN Burak kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

CZN Burak kimdir? Burak Özdemir kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni CZN Burak ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni CZN Burak ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki CZN Burak kimdir? Burak Özdemir kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

czn burak kimdir burak ozdemir kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

CZN Burak kimdir? Burak Özdemir kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

CZN Burak kimdir? Burak Özdemir kimdir? Burak Özdemir, sosyal medyadan paylaştığı yemek videoları ile ünlendi. Instagram hesabı yüksek takipçi sayılarına ulaştı. Videolarında kameradan gözlerini ayırmadan yemek yapması ile tanınıyor. Burak Özdemir, sosyal medyada bilinen adıyla CZN Burak, 24 Mart 1994 tarihinde dünyaya geldi. Burak Özdemir, 24 Mart 1994 tarihinde dünyaya geldi. Takma adı CZN Burak olan Burak Özdemir, Hatay Medeniyetler Sofrası Aksaray'ın sahibi bir Türk şef ve restoratör. Türk yemek tarifleri hazırlama ve sunma tekniği onu internette ünlü yaptı. Açık Öğretim Fakültesinde eğitimini sürdüren Burak Özdemir, küçük yaşta dede mesleğini sürdürmeye karar verdi. Hatay’da dedesine ait olan küçük bir lokantayı işletmeye başladıktan sonra İstanbul’da da şube açtı. Sosyal medyada paylaştığı video ve resimlerle ile sosyal medyanın yeni fenomeni olan Burak Özdemir, bu sayede Hatay Medeniyetler Sofrası’nı sosyal medyada popüler hale getirmeyi başardı.