Damla Altun Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Damla Altun kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Damla Altun ile ilgili bilgiler sosyal medyada sıklıkla araştırılıyor. Peki Damla Altun kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde.. 

 

Damla Altun kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Damla Altun ile ilgili bilgiler sosyal medyada sıklıkla araştırılıyor. Youtube'da yayınladığı güzellik, makyaj ve lifestyle içerikleriyle adından sık sık söz ettirmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Damla Altun ile ilgili bilgiler sosyal medyada sıklıkla araştırılıyor. Peki Damla Altun kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde.. 

 

damla altun kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Damla Altun kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Damla Altun 25 Kasım 1992 Bursa'da dünyaya geldi. Yaşamına İstanbul'da devam eden sosyal medya fenomeni eğitimini Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya bölümünde tamamlamıştır. Takipçileriyle makyajdan bakıma bir çok konu hakkında bilgi veren paylaşımlarda bulunmaktadır. Damla Altun doğum tarihi 1992’dir. Bursa’da dünyaya geldi. Damla Altun yaş 29’dur. Babası doktor ve annesi hemşiredir. Kaan adında bir erkek kardeşi var. Damla Altun boyu 1.68 ve kilosu 62. Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölümü’nden mezun olan güzel vlogger’ın burcu ise yay. Damla Altun Maral kim diye çok merak edenler oluyor. Maral, güzel Youtuber’ın 7 yıllık en iyi arkadaşıdır ve kanalında yayınladığı tüm videoların çekimlerini o yapıyor. Uzun zamandır sosyal medya fenomeni Uğur Şengül ile aşk yaşayan ünlü sosyal medya fenomeni dijital ortamdaki başarısını gün geçtikçe arttırmaktadır.



Etiketler: