Damla Colbay'ın Sevgilisi Ali Osman Çiçek Kimdir? Nerelidir? Ne İş Yapıyor?

Damla Colbay'ın sevgilisi Ali Osman Çiçek kimdir? Sosyal medyada yaptığı aşk paylaşımlarıyla magazin gündemine damga vuran ünlü oyuncu Damla Colbay'ın sevgilisi Ali Osman Çiçek ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Peki Ali Osman Çiçek kimdir? Nerelidir? Ne iş yapıyor? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Damla Colbay'ın sevgilisi Ali Osman Çiçek kimdir? Sosyal medyada yaptığı aşk paylaşımlarıyla magazin gündemine damga vuran ünlü oyuncu Damla Colbay'ın sevgilisi Ali Osman Çiçek ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Son dönemde yaptığı aşk paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Damla Colbay'ın sevgilisi Ali Osman Çiçek ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Peki Ali Osman Çiçek kimdir? Nerelidir? Ne iş yapıyor? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

damla colbay in sevgilisi ali osman cicek kimdir nerelidir ne is yapiyor

 

Ali Osman Çiçek kimdir? Nerelidir? Ne iş yapıyor?

 

Ali Osman Çiçek kimdir? Ali Osman Çiçek, Hekimoğlu dizisinde Zeynep karakterine hayat ceren Damla Colbay'ın sevgilisidir. Çiçek, İzmir'de yaşamakta, nereli olduğu bilinmemektedir. İnternette hakkında fazla bilgi yer almayan Ali Osman Çiçek 30 yaşındadır. 30 yaşındaki Ali Osman Çiçek Ortopedi ve Travmatoloji doktoru olarak İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapmaktadır. Twitter’da 90 bine yakın takipçisi bulunmaktadır. Ali Osman Çiçek kimdir? Ali Osman Çiçek, Hekimoğlu dizisinde Zeynep karakterine hayat ceren Damla Colbay'ın sevgilisidir. Çiçek, İzmir'de yaşamakta, nereli olduğu bilinmemektedir. İnternette hakkında fazla bilgi yer almayan Ali Osman Çiçek 30 yaşındadır. 6 yıldır doktorluk yapan 30 yaşındaki Ali Osman Çiçek Ortopedi ve Travmatoloji doktoru olarak İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapmaktadır. Twitter’da 90 bine yakın takipçisi bulunmaktadır. Zaman zaman kürek yapmayı seven Çiçek, kültür sanata merakıyla ilgi toplamaktadır. Hayvansever kişiliğiyle beğeni toplayan Çiçek kedi ve köpek sevgisi ile sosyal medyada beğeni toplamaktadır. Ali Osman Çiçek bir süredir ünlü oyuncu Damla Colbay ile aşk yaşamaktadır.