Damla Ekmekçioğlu Ninja Oldu Sosyal Medyada Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü DJ Damla Ekmekçioğlu, Instagram sayfasından yayınladığı paylaşımında Japonya'nın Tokyo seyahatinde ninja kılığına girdiği bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü DJ Damla Ekmekçioğlu, Instagram sayfasından yayınladığı paylaşımında Japonya'nın Tokyo seyahatinde ninja kılığına girdiği bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. Son dönemde hem yaptığı projelerle, hem de sosyal medya paylaşımlarıyla gündemdeki yerini her daim korumayı başaran ünlü DJ Damla Ekmekçioğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ninja kılığına girdiği bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

Japonya gezisine son sürat devam eden güzel DJ, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bu kez ninja kılığına girdi. Fotoğrafın altına "Of bir yorum yapın işte sıkıldım caption aramaktan" diye not düşen ünlü DJ, bu paylaşımı ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Kısa sürede 15 binden fazla beğeni alan ninja Damla, sosyal medyada çok konuşuldu. 

 

İşte Damla Ekmekçioğlu'nun o paylaşımı; 

 

 

Not: Fotoğraf Damla Ekmekçioğlu'nun Instagram sayfasından alınmıştır.