Damla Ersubaşı Eski Eşiyle Yeniden Davalık Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu ve Influencer Damla Ersubaşı eski eşiyle yeniden davalık oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu ve Influencer Damla Ersubaşı eski eşiyle yeniden davalık oldu. 

 

'Velayetin değiştirilmesi davası' açtı!

 

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Sihirli Annem’in Tuğçe’si olarak tanınan ancak şimdilerde oyunculuk yapmayan Damla Ersubaşı, sık sık özel hayatıyla gündeme geliyor. Ersubaşı şimdi ise üç sene önce boşandığı eski eşiyle tekrar mahkemelik oldu. Damla Ersubaşı daha önce şiddet gördüğünü iddia ettiği eşiyle boşanmış sonra yeniden barışmıştı. Tekrar ayrılık kararı alan ve o dönem darp edildiğini öne süren edilen Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı eski eşiyle tekrar mahkemelik oldu.

 

damla ersubasi eski esiyle yeniden davalik oldu

 

Damla Ersubaşı’nın yasaklı madde bağımlısı olduğunu ileri süren Mustafa Can Keser, Aile Mahkemesi’ne başvurarak ‘velayetin değiştirilmesi’ davası açtı. Keser’in avukatı Burçem Akkoç dilekçede, “Damla Ersubaşı çocukların evde olduğu sırada yasaklı madde kullanmış, birden fazla kişi ile birliktelik yaşamış ve bu konuda partiler vermiştir. Çocuklar annelerinin bu durumundan haberdar olduğu için velayetlerinin değiştirilerek babalarına verilmesini istiyoruz” dedi. Mahkeme, Keser’in açtığı davayı kabul ederek çocukların velayetini Ersubaşı’ndan aldı. Karar kesinleşmediği için çocukların halen annelerinde olduğunu belirterek bir kez daha mahkemeye başvuran Keser çocuklar için korunma talep etti.