Damla Ersubaşı İmaj Değişikliğine Gitti! Saçlarını Siyaha Boyattı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda imaj değişikliğini takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda imaj değişikliğini takipçilerinin beğenisine sundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda imaj değişikliğini takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

Son zamanlarda özel hayatıyla gündemden düşmeyen bir zamanların çocuk oyuncusu Damla Ersubaşı imaj değiştirdi. Uzun sarı saçlarını komple koyu yaptı ve yeni halini Instagram'dan takipçileriyle paylaştı. İki çocuğunun babası Mustafa Can Keser ile iki defa evlenip boşanan Damla Ersubaşı, eski eşiyle çocukları için arkadaş kaldığını ve iyi anlaştıklarını ifade etti. Son zamanlarda özel yaşantısıyla gündeme gelen Ersubaşı imaj yeniledi.

 

damla ersubasi dan imaj degisikligi saclarini siyaha boyatti

 

DAMLA ERSUBAŞI İMAJ DEĞİŞTİRDİ

 

Sihirli Annem dizisinde rol aldığı Tuğçe rolüyle akıllara kazınan Damla Ersubaşı, Mustafa Can Keser ile 2016'da evlendi ve bu evlilikten iki çocuğu oldu. İkili evliliklerini noktalama kararı alsa da sonrasında yeniden evlendi, ancak 2. evlilik de uzun sürmedi. Şimdilerde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Damla Ersubaşı imaj değiştirdi. Saçlarını koyu renk yapan Ersubaşı, Instagram'dan takipçileriyle paylaştı. Ersubaşı, "Sabah öyle bir aklıma geldi koyu renk yapayım, kahve-sarı döngüsünden kurtulayım bari siyah yapayım dedim, siyah yaptım. 'Bir daha dönmeyi düşünmüyorum' diyeceğim, siz de inanmayacaksınız ben de inanmayacağım buna" dedi. Ünlü isim saçlarını bir süredir sarı kullanıyordu.