Danilo Zanna'nın Annesini Görenler Şaşkınlıklarını Gizleyemiyor! Tarzı Gençlere Taş Çıkarıyor!

TV8'de yayınlanan Masterchef yarışma programının jüri üyelerinden Danilo Zanna'nın annesini görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken, tarzı sosyal medyada yoğun ilgi görmeye devam ediyor. 

 

TV8'de yayınlanan Masterchef yarışma programının jüri üyelerinden Danilo Zanna'nın annesini görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken, tarzı sosyal medyada yoğun ilgi görmeye devam ediyor. TV8'de yayınlanan Masterchef yarışma programının jüri üyelerinden Danilo Zanna'nın annesini görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken, tarzı sosyal medyada yoğun ilgi görmeye devam ediyor. 

 

TV8 ekranlarında MasterChef Türkiye'de jüri olan İtalyan Şef Danilo Zanna annesi ile sosyal medya hesabından eğlenceli videolar atmaya devam ediyor. Zanna'nın annesini gören gözlerine inanamıyor. Yaşına rağmen dinamik olan anne görenlerin de yüzünü gülümsetiyor. Bakın Danilo Zanna'nın annesi ile neler paylaşıyor?

 

Hayatımıza MasterChef Türkiye yarışmasıyla giren Danilo Zanna, kısa sürede Türkiye'nin en popüler şefleri arasında girdi. Programdaki hareketleri ve açıklamalarıyla dikkat çeken Zanna, özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Geçen yıl eşi Tuğçe Demirbilek ile boşanan Zanna, yeni bir aşka yelken açmıştı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Zanna, annesini de sık sık paylaşıyor. Annesini gören takipçileri "Maşallah" yorumları ile şaşkınlığını gizleyemiyor. İşte Danilo Zanna'nın annesi.

 

danilo zanna nin annesi sosyal medyada ilgi goruyor

 

TÜRK EŞİNDEN TEK CELSEDE BOŞANMIŞTI

 

MasterChef Türkiye yarışmasında yıllardır jürilik yapan İtalyan şef Danilo Zanna, son dönemlerin en çok merak edilen isimleri arasında. Sempatik tavırları ve Türkçe konuşmasıyla kısa sürede Türkiye'nin kalbinde taht kuran Zanna, özel hayatıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. 1 evlilik yapan ve boşanan Zanna'nın 1 çocuğu var. Tuğçe Demirbilek ile 2021 yılında boşanan İtalyan şef kısa sürede kalbini genç bir kadına kaptırmıştı. Doğum günü görüntüleriyle aşkları ortaya çıkan çift, herkesi şaşırtmıştı.

 

İTALYAN ŞEFİN HER ADIMI MERAK KONUSU OLUYOR

 

Özel hayatını ve ailesini Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmeyen Danilo Zanna, annesiyle de paylaşımlar yapıyor. Annesini görenler ise gözlerine inanamıyor. 2 milyona yakın takipçisi olan Danilo Zanna, annesi ile olan görüntüleri ile de taktir topladı. Eğlenceli videolar atan Zanna'nın annesine benzerliği ile de dikkat çekti. Annesi Emila ile paylaşım yapan Zanna'nın paylaşımına binlerce yorum ve beğeni yağıyor.



Etiketler: