Danla Bilic Altın Rengi Elbisesiyle Katıldığı Etkinliğe Damga Vurdu! Ödül Gibisin Aşkım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic bir dondurma markasının etkinliğine altın rengi elbisesiyle katılırken, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda övgü dolu yorumlar aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic bir dondurma markasının etkinliğine altın rengi elbisesiyle katılırken, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda övgü dolu yorumlar aldı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic bir dondurma markasının etkinliğine altın rengi elbisesiyle katılırken, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda övgü dolu yorumlar aldı. 

 

danla bilic altin rengi elbisesiyle katildigi etkinlige damga vurdu odul gibisin askim

 

Ödül gibisin aşkım!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda altın rengi elbisesi ve güzelliğiyle büyüleyen ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic "bebeğim dondurma ısırıyordum yazamadım" ifadelerini kullandı. Danla Bilic'in paylaşımı için yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz "Ödül gibisin aşkım" ifadelerini kullanırken diğer takipçileri "Altın gibisin gün geçtikçe değerleniyorsun", "Bu hanimefendi niye bu kadar guzel", "Bu güzellik şaka mıdır?", gibi yorumlarda bulundular. Kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşım sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 



Etiketler: