Danla Bilic'ten Takipçisine Saç Rengi Yanıtı! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda saç rengi ile ilgili takipçisinin yaptığı paylaşıma yanıt verirken, saç rengi ile ilgili bilinmeyenleri açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda saç rengi ile ilgili takipçisinin yaptığı paylaşıma yanıt verirken, saç rengi ile ilgili bilinmeyenleri açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda saç rengi ile ilgili takipçisinin yaptığı paylaşıma yanıt verirken, saç rengi ile ilgili bilinmeyenleri açıkladı. 

 

danla bilic sac rengi ile ilgili bilinmeyeni acikladi

 

Sevilen saç rengi ile ilgili bilinmeyen gerçeği anlattı!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bir takipçisinin "Kuaföre Danla Biliç in saçının renginden istediğimi söyledim ve siyaha boyadı arkadaşlar ben mi renk körüyüm ağlıcam. Adama 5 kez abi bu koyu diyorum yıkadıkça açılır dedi çıldırmalık hikaye.." ifadelerine yanıt veren Bilic "Saçımı 8 ayda bir kumrala boyuyoruz ama bende kızıllık olduğundan kızıllaşıyor o renk oluyor" ifadelerini kullandı. Başka bir takipçisi çok beğenilen saç rengi ile ilgili açıkladığı gerçek sonrasında Bilic'e veryansın ederken "Baştan niye demiyorsun yaa kızıllık var diye saçlarımızı kuaförlerde renk yüzünden mahvettik …." ifadelerini kullandı. 

 

Sonrasında saç rengi ile ilgili sorulara yanıt veren Bilic "Herkes nefesini tutsun geliyo kuaforunuze DICEKSINIZ KI isiga gore kumral gunese gore kizil olsun. Anlarsa sizindir" ifadelerini kullandı. 

 

 

İşte o paylaşım;

 

danla bilic cok sevilen sac rengi ile ilgili bilinmeyeni acikladi

 

danla bilic cok sevilen sac rengi ile ilgili bilinmeyeni acikladi



Etiketler: