Darülaceze'de Tedavi Gören Zerrin Özer'in Sağlık Durumuyla İlgili Yeni İddia!

66 yaşındaki ünlü sanatçı Zerrin Özer kendi isteğiyle Darülaceze'de tedavi altına yatarken, magazin gazetecisi Seyhan Erdağ Özer'in sağlık durumuyla ilgili yeni iddialarda bulundu. 

 

66 yaşındaki ünlü sanatçı Zerrin Özer kendi isteğiyle Darülaceze'de tedavi altına yatarken, magazin gazetecisi Seyhan Erdağ Özer'in sağlık durumuyla ilgili yeni iddialarda bulundu. 

 

Geçirdiği omurilik ameliyatından sonra sağlık sorunları yaşayan Zerrin Özer'in, artan kaygı bozukluğu nedeniyle doktorunun tavsiyesi üzerine tedavi için Darülaceze'de bulunan fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezine yattığı konuşuluyor. 66 yaşındaki sanatçının sağlık durumuna ilişkin sevenlerini üzen bir iddia ortaya atıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakım ve tedavisi için Darülaceze'ye yerleşen Zerrin Özer’i ziyaret etmişti. Darülaceze’nin diğer sakinlerinin de yer aldığı blokta Özer ile bir süre baş başa sohbet eden Bakan Göktaş, sanatçıya 'Geçmiş olsun' dileğinde bulunmuştu. Zerrin Özer’in sağlık durumuyla ilgili yetkililerden bilgi alan Bakan Göktaş, kronik rahatsızlığı bulunan ve yürümekte güçlük çeken 66 yaşındaki şarkıcıya, doktor nezaretinde devam eden tedavisi boyunca her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetmişti.

 

KİMSEYLE GÖRÜŞMEK İSTEMİYOR! 

 

Magazin gazetecisi Seyhan Erdağ, sağlık durumu merak konusu olan Zerrin Özer'le ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. Türk Pop Müziği'nin en güçlü seslerinden olan Özer'in son durumu sevenlerini endişelendirdi. İddiaya göre; Zerrin Özer, gün boyunca odasına kapanıp kimseyle görüşmek istemiyor. 66 yaşındaki sanatçının bacaklarındaki sorunun ise sadece ağrı olmadığı, bacak ve ayaklarında şekere bağlı yaralar çıktığı belirtildi. Zerrin Özer, hakkında çıkan "Darülaceze'ye yattı" haberleri sonrası, "Günlük hayatımı hafif de olsa etkileyen birtakım zincir fiziki sağlık problemlerimin tedavisinde özellikle ve kendi isteğimle seçtiğim bu konuda ihtisas sahibi doktorların görev yaptığı kurumun ismini, misyonunu ön yargılı ve yanlış bir şekilde kullanarak, tarafımı düşkün ya da düşmüş gibi gösterme çabasını anlamakta güçlük çekiyorum. Sevenlerin, canlarım Zerrin'iniz gayet iyi. Hiç merak etmeyin" açıklamasını yapmıştı.



Etiketler: