DC Comics'in Superman Legacy Filminde Erteleme Yok!

Warner Bros'un DC Comics serisine ait Superman Legacy filminin vizyon tarihinde herhangi bir deÄŸiÅŸiklik olmayacağı açıklanırken filmin 11 Temmuz 2025 tarihinde gösterime gireceÄŸi söylendi. 

 

Warner Bros'un DC Comics serisine ait Superman Legacy filminin vizyon tarihinde herhangi bir deÄŸiÅŸiklik olmayacağı açıklanırken filmin 11 Temmuz 2025 tarihinde gösterime gireceÄŸi söylendi. Warner Bros'un DC Comics serisine ait Superman Legacy filminin vizyon tarihinde herhangi bir deÄŸiÅŸiklik olmayacağı açıklanırken filmin 11 Temmuz 2025 tarihinde gösterime gireceÄŸi söylendi. 

 

IGN Türkiye'nin haberine göre; DCU evreninin belki de en önemli filmi Superman: Legacy zamanında çıkacak Superman: Legacy filmi için uzun bir sürenin ardından yeni bir açıklama geldi ve daha önce belirtilen tarihte filmin gösterime gireceÄŸi açıklandı. DCU dümenine geçen James Gunn, kiÅŸisel Twitter / X hesabından yaptığı açıklama ile filmin 11 Temmuz 2025'te gösterime gireceÄŸini yineledi.

 

Tabi bu açıklamanın zamanlamasının doÄŸal olarak eylemlerin bitmesi peÅŸine gelmesinin çok da tesadüf olmadığını söylemek mümkün. Hafta içi SAG-AFTRA ve Hollywood arasında anlaÅŸmanın saÄŸlanmasının ardından bildiÄŸiniz gibi birçok film prodüksiyon aÅŸamasına geri dönmüÅŸtü. Daha önünde uzun bir yol olan Superman: Legacy filminin planlandığı gibi yoluna devam etmesi de sevindirici oldu.

 

James Gunn yaptığı açıklamada; "Hollywood tarihinin en uzun grevleri sırasında inançlarını hiç kaybetmeyen ve ayaklarını pedaldan hiç çekmeyen, kariyerim boyunca gördüÄŸüm en muhteÅŸem karakter ve set tasarımlarını yaratarak ilerlemeye devam eden yetenekli ekibimizin çabaları sayesinde" diye ifadelerini kullandıktan sonra bir görsel ile gösterim tarihinin eylemlerin bitmesinden sonra deÄŸiÅŸmediÄŸini yinelemiÅŸ oldu.