Defne Samyeli'den Bikini Yorumu! Ben Veriyorum Çekmenize Gerek Yok!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli önceki gün objektiflere yansırken yaptığı bikini açıklamasıyla gündem oldu.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli önceki gün objektiflere yansırken yaptığı bikini açıklamasıyla gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli önceki gün objektiflere yansırken yaptığı bikini açıklamasıyla gündem oldu.

 

Milliyet'te yer alan habere göre, Şimdilerde şarkıcılık kariyeriyle ön planda olan eski haber spikeri Defne Samyeli, Kıbrıs'ta sahne aldı. Altın renkli derin yırtmaçlı transparan elbise tercih eden Samyeli, formunu spora borçlu olduğunu söyledi. Samyeli'nin tatildeyken bikinili objektiflere yakalanmakla ilgili yorumu dikkat çekti. Şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli'nin gönlünü kendisinden yaşça küçük müzisyen Çağrı Telkıvıran'a kaptırdığı ileri sürülmüştü. İkili, geçtiğimiz aylarda Armutlu'daki bir mekandan çıkarken objektiflere yansımıştı.

 

defne samyeli den bikini aciklamasi cekmenize gerek yok ben veriyorum

 

"ÇAĞRI BENİM ARKADAŞIM”

 

Telkıvıran ile arkadaş olduklarını ifade eden Samyeli, "Çağrı benim arkadaşım. Stüdyoda iş yapıyoruz. Sanki çok gizemli bir şey varmış, yakalanıyormuşuz gibi lanse edilmesinden rahatsızlık duyuyorum. Çünkü böyle bir şey zaten yok. Saklanılan bir durum da yok. Birlikte şarkı yapıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

 

AŞKLARINI İLAN ETTİLER

 

Daha önce ilişkiyi yalanlayan Defne Samyeli, Instagram hesabından ilişkisini ilan eder niteliğinde bir paylaşım yapmıştı. Çağrı Telkıvıran, Defne Samyeli ile katıldığı düğünden bir karesini sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Samyeli, fotoğrafa kalp emojisi de ekleyen Telkıvıran'ın paylaşımını kendi hikayesine eklemişti.



Etiketler: