Defne Samyeli'den Çocuk İtirafı! Anne Olmak Benim Tercihim Değildi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Defne Samyeli, yaptığı çocuk itirafında anne olmanın kendi tercihi olmadığını söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Defne Samyeli, yaptığı çocuk itirafında anne olmanın kendi tercihi olmadığını söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Defne Samyeli, yaptığı çocuk itirafında anne olmanın kendi tercihi olmadığını söyledi. 

 

Deren ve Derin adında 2 kız çocuğu olan 48 yaşındaki Defne Samyeli’den çarpıcı bir itiraf geldi. “İyi ki genç anne olmuşum” diyen Defne Samyeli, “Anne olmak benim tercihim değildi ama beni o kadar değiştirdi ki, bir tarafım 4-5 çocuk daha yapardı. Bizim yaşlarımızda kız arkadaştan alabileceğin her şeyi onlardan alıyorsun. Sırtımı yaslayabileceğim bir destek olarak, en yakın dostundan alabileceğini onlardan alıyorsun, yeri geldiğinde annelik de yapıyorlar sana aslında” diye konuştu.

 

Defne Samyeli