Defne Samyeli'den Derin Talu Açıklaması! Hukuki Süreç Kızımın Rızasına Bağlı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı, oyuncu ve sunucu Defne Samyeli, kızı Derin Talu'nun şiddet görmesiyle ilgili açıklamalarda bulunurken, yasal sürecin olmasını kızının rızasına bağlı olduğunu söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı, oyuncu ve sunucu Defne Samyeli, kızı Derin Talu'nun şiddet görmesiyle ilgili açıklamalarda bulunurken, yasal sürecin olmasını kızının rızasına bağlı olduğunu söyledi. 

 

Habertürk'te yer alan habere göre; Defne Samyeli, kızı Derin Talu'nun sevgilisi Emircan Şahin tarafından darbedildiği yönündeki iddiaları doğrulamıştı. Samyeli, "Şiddetin hiçbir türlüsü tolere edilemez. Yasal süreç kızımın rızasına bağlı" diyerek konuya ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Etiler'de objektiflere yansıyan Defne Samyeli, Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen 19 yaşındaki kızı Derin Talu'nun sevgilisi Emircan Şahin tarafından darbedildiği iddialarının sorulması üzerine sessizliğini bozmuş ve "Evet çıkan haberler doğru. Kızım darbedildi" demişti. Defne Samyeli, daha sonra "Bu konuyla alakalı kesinlikle konuşmak istemiyorum. Haberler doğru diyeyim yeterli" şeklinde sözlerini sürdürmüştü. Samyeli, daha sonra sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin yeni bir açıklamada bulundu. 

 

DEFNE SAMYELİ'DEN YENİ AÇIKLAMA: AİLEMİZİ DERİNDEN SARSTI

 

Defne Samyeli, "Kızım Derin Talu'nun, Emircan Şahin tarafından darp edildiğine dair haber doğrudur. Ailemizi çok derinden sarsan bu olay sonrası bir anne olarak benim için en önemlisi çocuğumun psikolojik ve fiziksel sağlığı. Süreci bu hassasiyetle geçirmeye gayret ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

"ŞİDDETİN HİÇBİR TÜRLÜSÜ TOLERE EDİLEMEZ”

 

İki çocuk annesi Defne Samyeli, daha sonra "Şiddetin hiçbir türlüsü tolere edilemez. Kadına, çocuğa, herhangi bir canlıya şiddetin karşısında olmak, onunla en kuvvetli şekilde mücadele etmek birey olarak her birimizin sorumluluğu. Şiddeti yok sayıp, tolere edip, halı altına süpürdükçe bir sonraki çocuğumuzun, kardeşimizin hayatını tehlikeye atıyoruz" dedi.

 

"TAKİPÇİSİ OLACAĞIM”

 

Defne Samyeli, son olarak sözlerini "Emircan Şahin hakkındaki yasal sürecin başlatılması kızım Derin Talu'nun rızasına bağlı bir konu. Ben onun iradesine paralel olarak bunun bizzat takipçisi olacağım. Kamuoyundan ve değerli basın mensubu arkadaşlarımdan bir anne olarak ricam, bu süreci kızımın herhangi bir soru ve yorumla yıpratılmadan geçirmesi. Yıpratılmasın ki, erkekler tarafından şiddete maruz bırakılan ünlü ünsüz bütün kızlarımız, kadınlarımız, basında da ikinci bir mağduriyete uğrama korkusu olmadan haklarını arayabilsinler. Gereken bütün açıklamaları ben yapacağım; anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim" diyerek sonlandırdı.

 

BÜYÜK KIZI DA İLİŞKİSİNİ NOKTALADI

 

İşletmeci Baran Tınaz ile aşk yaşayan Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu da geçtiğimiz haftalarda ilişkisine nokta koymuştu. Ayrılık sonrası Tınaz'ın, Talu'yu darbettiği ileri sürülmüştü. Deren Talu ise bu iddiaları yalanlamıştı. Talu, "Baran Tınaz tarafından darbedildiğim ve bu nedenle ayrıldığımız iddiaları tamamen gerçek dışıdır. Beraberliğimizi artık arkadaşlık boyutuna taşımak, saygı ve sevgi çerçevesinde beraberce aldığımız ortak bir karardır" demişti. Deren Talu, daha sonra sözlerini şöyle sürdürmüştü: Darp iddiaları kesinlikle yalandır. Bir kadın olarak bırakın şahsıma, hiçbir kadına fiziksel, sözel, duygusal şiddeti tolere etmem söz konusu bile değilken; üç yılımı saygı ve sevgiyle geçirdiğim bir kişinin adının şiddet iddialarına karışmasını üzüntüyle karşılıyorum. Yasal haklarım saklı kalmak kaydıyla, bu gerçek dışı iddiaları ekrana taşıyanların programcıların sahip olduklarını bildiğim sorumluluk ve görev bilinciyle bir an önce gerekli düzeltmeyi yapmalarını bekliyorum.