Defne Samyeli'den Dikkat Çeken Yangın Çıkışı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve sunucu Defne Samyeli, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ülkemizin dört bir yanında süren orman yangınlarıyla ilgili dikkat çeken çıkışta bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve sunucu Defne Samyeli, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ülkemizin dört bir yanında süren orman yangınlarıyla ilgili dikkat çeken çıkışta bulundu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve sunucu Defne Samyeli, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ülkemizin dört bir yanında süren orman yangınlarıyla ilgili dikkat çeken çıkışta bulundu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı yangın paylaşımında "Hep birlikte… Her kötü niyete, ihmale, rantçı canavarlara, teröristlere, bunlarla mücadelede her yaz çuvallayanlara rağmen.. Bu dünyayı, toprağı, yeşili, üstündeki canlıları korumaya yeminli bizler de buradayız." ifadelerini kullanan Samyeli sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;