Defne Samyeli'den Gündeme Damga Vuran Açıklama! En Büyük Korkum Hafife Alınmak!

Hürriyetcomtr'den Ferit Ömeroğlu'na konuşan ünlü sunucu ve oyuncu Defne Samyeli, önemli açıklamalar yaparken en büyük korkusunun hafife alınmak olduğunu söyledi. 

 

Hürriyetcomtr'den Ferit Ömeroğlu'na konuşan ünlü sunucu ve oyuncu Defne Samyeli, önemli açıklamalar yaparken en büyük korkusunun hafife alınmak olduğunu söyledi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve gündem yaratan ünlü sunucu ve oyuncu Defne Samyeli, önemli açıklamalar yaparken en büyük korkusunun hafife alınmak olduğunu söyledi. 

 

Hakkında merak edilen birçok soruya da açıklık getiren Samyeli, ‘hayatınızın bir noktasında haberciliğe dönmek istiyor musunuz?’ sorusuna “Benim yayında olmamın, haber yapmamın nedeni zaten böyle olaylar, böyle durumlardı. Yapacağız bir şeyler yani... Hayatta iyi yapabildiğim şeylerden biri anlamak ve anlatmak...” dedi. Defne Samyeli ayrıca gelen bir soru üzerine, “Hayatta en çok ne rahatsız ederse onlarla geliyor ya sınavlar... Benim çocukluğumdan beri en büyük  korkularımdan bir tanesi de hafife alınmak... “ dedi.

 

 



Etiketler: