Defne Samyeli'den İzzet Yıldızhan'ın Külot Sözlerine Dikkat Çeken Yorum!

Defne Samyeli İzzet Yıldızhan'ın külot sözleri ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli, İzzet Yıldızhan'ın kadın popçular ile ilgili söylediği bir zahmet külotla sahneye çıkmasınlar açıklaması için yorumlarda bulundu. Peki Defne Samyeli İzzet Yıldızhan'ın külot sözleri ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Defne Samyeli İzzet Yıldızhan'ın külot sözleri ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli, İzzet Yıldızhan'ın kadın popçular ile ilgili söylediği bir zahmet külotla sahneye çıkmasınlar açıklaması için yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli, İzzet Yıldızhan'ın kadın popçular ile ilgili söylediği bir zahmet külotla sahneye çıkmasınlar açıklaması için yorumlarda bulundu. Peki Defne Samyeli İzzet Yıldızhan'ın külot sözleri ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

İnsaların ahlak bekçiliğini yapmalarını doğru bulmuyorum! 

 

Defne Samyeli İzzet Yıldızhan’ ın sahne kıyafetlerine olan açıklamasına yorumda bulundu. Samyeli, “ İnsanların, sahnede, sokakta, günlük hayatta ne giydiklerine dair birilerinin ahlak bekçiliği yapmasını son derece yanlış buluyorum. Herkes ne isterse onu giyer.”

 

defne samyeli izzet yildizhan in kulot sozlerine cevap verdi