Defne Samyeli'den Kızları Deren İle Derin Talu'nun Sözlerine Yanıt Verdi! Bunlar Hep Gözönünde Olmanın Faturası!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü spiker, şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli, geçtiğimiz günlerde kızları Derin ve Deren Talu'nun bir dergiye verdiği röportajda ünlü bir ismin kızları olmanın zorluklarını değerlendirdikleri röportajla ilgili düşüncelerini dile getirirken çarpıcı açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü spiker, şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli, geçtiğimiz günlerde kızları Derin ve Deren Talu'nun bir dergiye verdiği röportajda ünlü bir ismin kızları olmanın zorluklarını değerlendirdikleri röportajla ilgili düşüncelerini dile getirirken çarpıcı açıklamalar yaptı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü spiker, şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli, geçtiğimiz günlerde kızları Derin ve Deren Talu'nun bir dergiye verdiği röportajda ünlü bir ismin kızları olmanın zorluklarını değerlendirdikleri röportajla ilgili düşüncelerini dile getirirken çarpıcı açıklamalar yaptı. 

 

Defne Samyeli, Deren ve Derin Talu'nun, ünlü bir ismin kızı olmanın nasıl olduğunu farklı bakış açılarıyla değerlendirmeleri hakkında konuştu. Deren Talu ve Derin Talu, bir dergiye verdikleri röportajda, ünlü bir ismin kızı olmanın nasıl olduğunu farklı bakış açılarıyla değerlendirmişti.

 

Deren Talu, "Kameralarla çocuk yaşta tanıştım. Bu benim için avantaj oldu. Zaten kamera önünde bir meslek yapmak istediğim için annem bu konuda bana yol gösterdi. Ondan çok tavsiye alıyorum." demişti. Derin Talu ise, "Beni en rahatsız eden kısım göz önünde büyümekle birlikte gelen size yönelik beklenti... Küçüklüğümden beri insanların ne yapacağımı, ne yapmam gerektiğini, ne kadar şanslı olduğumu söylemesiyle büyüdüm." ifadelerini kullanmıştı.

 

defne samyeli den deren ve derin talu nun sozlerine yanit

 

"GÖZ ÖNÜNDE BULUNMANIN FATURALARI"

 

Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; Bu açıklamaların ardından Defne Samyeli, önceki gün kızı Deren Talu ile birlikte Bebek'teki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Kızlarının açıklamalarını değerlendiren Samyeli, "Hiç konuşmuyoruz bu konuları. Röportajın 'hatalar' ve 'seçimler' kısmı beni etkiledi. Mutlaka bir büyüteç altına konulması söz konusu oluyor. Kızlarım mutlaka çok etkileniyorlar. Göz önünde bulunmanın faturaları böyle oluyor..." şeklinde konuştu.