Defne Samyeli'den Uğur Dündar'a Övgü!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Defne Samyeli, Twitter sayfasından Uğur Dündar'a övgüler yağdırdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Defne Samyeli, Twitter sayfasından Uğur Dündar'a övgüler yağdırdı. Son dönemde özellik Cem Yılmaz ile ayrılığı ve Sadettin Saran ile ilgili çıkan aşk iddiaları ile gündemdeki yerini koruyan ünlü oyuncu Defne Samyeli, Twitter sayfasından Uğur Dündar'a övgüler yağdırdı. 

 

Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımında "Uğur Dündar, ülkemizde gelmiş geçmiş en büyük televizyon starıdır. Işığı ve karizması malum. İşine gösterdiği özeni, disiplini, ahlakı, inandığı değerlerden vazgeçmemek adına yaptıkları ve en önemlisi bunları yaşarken sergilediği istikrarla en önemli rol modellerimden biri oldu. Uğur ağabeyimizin meslekteki 50. yılıymış bu yıl. Sevgili Gökmen Ulu bir belgesel hazırlamış bir de kitap yazmış "Olağanüstü bir hayat: Uğur Dündar". Zaman tüneline girmek gibiydi, yakın dönemimizin en önemli siyasi ve kültürel aktörlerinden gündemi sarsan haberlere kadar neler neler vardı. 

 

Yer yer güldüm, zaman zaman da gözlerim doldu. Hatıraları önemserim çok. Yirmi yıldır sakladığım bir gazete küpürünü izninizle paylaşayım. Maksadım bana yönelik övgüyi sergilemek değil. Çok duygulandım ve meslek büyüğü bir usta ağabeyimin kaleminden neler dökülmüş, ben de yirmi yıl boyunca saklamışım bunu not düşmek istedim de ondan. Bugün yine ilham verdiniz bana hamuruma yeni şeyler kattınız. Bir mesleğe kendi markasına adanmış hayatımızı bu denli etkilemiş bir yarım asır. İyi ki varsınız Uğur Dündar" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımı ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım,