Defne Samyeli'nin Gençlik Paylaşımı Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu, şarkıcı ve spiker Defne Samyeli, Instagram sayfasından yaptığı gençlik paylaşımı ile beğeni topladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu, şarkıcı ve spiker Defne Samyeli, Instagram sayfasından yaptığı gençlik paylaşımı ile beğeni topladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu, şarkıcı ve spiker Defne Samyeli, Instagram sayfasından yaptığı gençlik paylaşımı ile beğeni topladı.

 

Gençlik paylaşımı beğeni topladı!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 1992 yılında Star TV'de çalıştığı dönemde çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Samyeli "Yıl 1992. Star TV’de -o zamanki adıyla interStar-‘İyi Günler Türkiye’ programını sunduğum günlerden birinde kanalın makyaj odasında çekilmiş bir fotoğraf bu. Yeni karşıma çıktı. Her sabah 3 saatlik canlı yayın. İçinde haberden, sağlığa, Ümit Usta’nın mutfağından politikaya kadar her içeriğin olduğu bu programda her hafta düzenli gelen konuklarım arasında Attila İlhan gibi çok değerli isimler vardı. 90’lar Türk özel televizyon sektörünün altın yıllarıydı. O dönemin içine genç bir televizyoncu olarak resmen doğmak, orada büyümek bugünkü ‘ben’in oluşumunda bana kendimi çok sağlam ve merkezimde hissettiren bir temel sağladı. Bu fotoğrafta benim için en değişmez unsur, gözümdeki bakış. Hayata dair hiç bitmeyen neşem ve iyimserliğim. Sevdiğim işi yaparken başka her şeyin sadece ‘ayrıntı’ olması. Bunlar hiç değişmedi. Bir başka değişmez de, arka planda gülümseyen o inanılmaz kadın. Annem.. 19 yaşında bir anda maaşlı bir kanal çalışanı olduğum dünyada ilk tökezlemelerim ve paniklerimde “Sensiz yapamam, çok çalışabilirim ama yetişkin dünyasının dinamiklerinde ayakta kalmak için anlıyorum ki çok küçüğüm ben” dedim. Ve ondan sonra yıllarca her yayınımda yanımda oldu. Onun sayesinde ekip arkadaşlarım, kanal yöneticileriyle ailemle birlikte aile oldum. O zamanlardan kalma bir alışkanlık, ve hatta keşfettiğim bir oluş biçimim benim bu zaten, her çalışma ortamımı bir ‘aile’ye çevirmek. Annem de bu sistemde ilk çocuğumu kucağıma alıncaya kadar, müzik eğlence ve şovlardan haber yayınlarına, her çalıştığım kanalda sadece varlığıyla bile bana destek olmuş muazzam bir kadın, anlayacağınız. Sonrasında zaten çocuklarıma kol kanat gerdiği için ben, aklım evde kalmadan gönlümün istediği gibi bir kariyer insanı olabildim. Bu fotoğrafta benim bir televizyoncu olarak geçirdiğim 25 yılın en basit ama en esaslı bileşenleri var, özetle. En esaslısı da@sendegulsamyeli Canım annem, ne yapsam hakkını ödeyemem" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

defne samyeli nin genclik paylasimi begeni topladi



Etiketler: