Defne Samyeli'nin Kalça Dekolteli Sahne Kostümü Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı, sunucu ve oyuncu Defne Samyeli, geçtiğimiz gün sahne aldığı bir mekanda tercih ettiği sahne kostümü ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı, sunucu ve oyuncu Defne Samyeli, geçtiğimiz gün sahne aldığı bir mekanda tercih ettiği sahne kostümü ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı, sunucu ve oyuncu Defne Samyeli, geçtiğimiz gün sahne aldığı bir mekanda tercih ettiği sahne kostümü ile gündem oldu.

 

Kalça dekoltesi olay oldu!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı, sunucu ve oyuncu Defne Samyeli, geçtiğimiz gün sahne aldığı bir mekanda tercih ettiği sahne kostümü ile gündem oldu. 49 yaşındaki Defne Samyell, kalça dekolteli elbisesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Sahne kıyafetleriyle son günlerde gündemden düşmeyen Defne Samyeli, son sahnesinde kalça dekolteli siyah dantel bir elbise giydi. Önden bakıldığında dekolteli gibi görünen elbisenin kalça dekoltesi ise herkesi şaşkına çevirdi. 

 

İşte o elbise;

 

defne samyeli nin kalca dekolteli sahne kostumu olay oldu 1

 

defne samyeli nin kalca dekolteli sahne kostumu olay oldu 2