Defne Samyeli Onur Arıkan Aşkı Belgelendi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu ve oyuncu Defne Samyeli'nin ünlü iş insanı Onur Arıkan ile aşkı belgelendi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu ve oyuncu Defne Samyeli'nin ünlü iş insanı Onur Arıkan ile aşkı belgelendi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu ve oyuncu Defne Samyeli'nin ünlü iş insanı Onur Arıkan ile aşkı belgelendi. 

 

Aşk belgelendi!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu ve oyuncu Defne Samyeli'nin ünlü iş insanı Onur Arıkan ile aşkı belgelendi. Defne Samyeli ile iş insanı Onur Arıkan'ın birlikteliği belgelendi. İkili, önceki gece Samyeli’nin sahne aldığı mekanda, gece boyunca birbirlerinin gözlerine bakarak şarkılar söylediler. Çift gecenin sonunda mekandan birlikte çıkacaklardı ancak tam o sırada kapıda basın mensuplarının olduğunu duyunca, hedef şaşırtmayı deneselerde başarılı olamadılar.

 

defne samyeli onur arikan aski belgelendi