Defne Samyeli Sahnede Eteğini Çıkardı! Sosyal Medyada Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli önceki gün sahne alırken sahnede eteğini çıkarttığı anlar sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli önceki gün sahne alırken sahnede eteğini çıkarttığı anlar sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli önceki gün sahne alırken sahnede eteğini çıkarttığı anlar sosyal medyada gündem oldu. 

 

Eteğini çıkarttığı anlar olay oldu!

 

Internethaber'in haberine göre, Defne Samyeli sahne aldığı bir mekanda izleyicilerle sohbet ederken kıyafetini çıkarttı. Samyeli'nin sürprizini izleyen hayranlarının nutku tutuldu. Kariyerine Spikerlikte başlayan ünlü oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli geçtiğimiz gün İstanbul'da konser verdiği sırada hayranlarına şok yaşattı. Sahnede kıyafetini çıkaran Samyeli muhteşem fiziğiyle dinleyicilere şov yaptı. Spikerlik kariyerine oyunculuk ve şarkıcılığı da ekleyen Defne Samyeli, dün akşam Zorlu PSM'de İstanbullu hayranlarıyla buluştu. Derin göğüs dekolteli transparan kıyafetiyle dinleyicilerinin karşısına çıkan 50 yaşındaki ünlü sanatçı, konserde izleyicilerine sürpriz yaptı. Kendine hayran bırakan fiziği ile herkesin dikkatini çeken Samyeli, konserin bir kısmında dinleyicilerle muhabbet etti. O esnada 'Ağırlaştım' diyen güzel şarkıcı dinleyicilerin önünde bir anda eteğini çıkarttı. Sahnedeki şov anlarını sosyal medya hesabından paylaşan ünlü sanatçı gönderisine "Perde arkasında neler olmaktaydı" notunu düştü. Sahnenin sonlarına doğru mayoya benzeyen bodysiyle kalan Samyeli'nin kostümü sosyal medyayı ikiye böldü. Bir kısım sosyal medya kullanıcısı Defne Samyeli'nin konser görüntülerini beğenirken bir kısmı fazla iddialı bularak şarkıcıyı eleştirdi.



Etiketler: