Deha Bilimlier İle Eşi Aslı Bilimlier Arasındaki Kriz Bitti!

Sosyal medyada son dönemde ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile yaşadığı yasak aşk ile gündemde olan ünlü şarkıcı Deha Bilimlier ile eşi Aslı Bilimlier arasındaki kriz sona ererken, ikili tatil için Dubai'ye gitti. 

 

Sosyal medyada son dönemde ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile yaşadığı yasak aşk ile gündemde olan ünlü şarkıcı Deha Bilimlier ile eşi Aslı Bilimlier arasındaki kriz sona ererken, ikili tatil için Dubai'ye gitti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Deha Bilimlier ile eşi Aslı Bilimlier arasındaki kriz sona ererken, ikili tatil için Dubai'ye gitti. 

 

Kriz sona erdi!

 

Sosyal medyada son dönemde ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile yaşadığı yasak aşk ile gündemde olan ünlü şarkıcı Deha Bilimlier ile eşi Aslı Bilimlier arasındaki kriz sona ererken, ikili tatil için Dubai'ye gitti. Gülşah Saraçoğlu ile anılan Deha Bilimliler ve Aslı Bilimliler arasındaki kriz bitti. Aslı Bilimliler'in doğum günü için çift Dubai tatiline gitti. Deha eşinin doğum gününü şu sözlerle kutladı. "Benim; asil, karakterli, kıymetli sevgilim. İyi ki varsın, benimsin. İyiki benimlesin. Nice mutlu yıllara. Yine hep beraber." 

 

deha bilimlier ile esi asli bilimlier arasindaki kriz sona erdi