Deha Bilimlier Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Evli Mi?

Deha Bilimlier kimdir? Sosyal medyada ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile yaşadığı iddia edilen yasak aşk ile gündemde olan ünlü şarkıcı Deha Bilimlier ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Deha Bilimlier kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Deha Bilimlier kimdir? Sosyal medyada ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile yaşadığı iddia edilen yasak aşk ile gündemde olan ünlü şarkıcı Deha Bilimlier ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile yaşadığı iddia edilen yasak aşk ile gündemde olan ünlü şarkıcı Deha Bilimlier ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Deha Bilimlier kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

deha bilimlier kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Deha Bilimlier kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Deha Bilimlier kimdir? Deha Bilimlier, 4 Haziran 1983 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Eğitim hayatını tamamladıktan sonra müziğe yöneldi ve 2004 yılında katıldığı Akademi Türkiye adlı bir reality show ile Türkiye'de tanınan bir isim haline geldi. Deha Bilimlier, 2016 yılında çıkardığı "Kalben" adlı albümüyle de tanınan bir isim oldu. 4 Haziran 1983 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Deha Bilimlier, eğitim hayatının ardından müziğe yöneldi. Deha Bilimlier, 2004 yılında katıldığı Akademi Türkiye adlı yarışma ile Türkiye'de tanındı. Deha Bilimlier, 2008 yılında çıkardığı albümle profesyonel müzik kariyerine adım attı. 2013 yılında ilk albümü olan "Mutasyon"u piyasaya sürdü. 2016 yılında çıkardığı "Kalben" adlı albümüyle de geniş kitlelere ulaştı. Avukat Aslı Bilimlier ile evli olan Deha Bilimlier'in iki kız ve bir oğlan olmak üzere üç çocuğu vardır. Deha Bilimlier, 2004 yılında katıldığı Akademi Türkiye adlı yarışma programıyla şöhrete kavuşmuştu. Şarkıcı Deha Bilimlier, Aslı Bilimlier ile evli ve üç çocuk babası. Aslı Bilimlier'in mesleği ise avukatlık. Deha Bilimlier ve Gülşah Saraçoğlu iddiaları duyar duymaz telefonla 2. Sayfa programına bağlandı. Deha Bilimlier açıklamasında "Üç tane çocuğum var evliyim. İstanbul'daki herkes beni dinlemeye gelir. Benim bu taraflarda bezim yok hepiniz bilirsiniz. Gülşah Saraçoğlu da beni dinlemeye gelir. Önde oturuyordu, mikrofon uzattım sahneme çıktı.Arkadaşım o benim. Anlam veremedik böyle bir şeye. Bu iddiayı çıkaranın Gülşah'la bir problemi olduğunu düşünüyorum. Sahneme gelmesi dışında Gülşah Saraçoğlu ile asla bir yerde bir araya gelmedik. Eşim beni biliyor. Bu bana yapılan bir komplo ve hainliktir. Varsa elinizde bir görüntü yayınlayın kardeşim dedim. Bu haberi ilk duyduğumda güldüm" dedi.