Demet Akalın'a Boşanma Göndermesi Olay Oldu!

Sosyal medyada şu sıralar yaptığı gündeme dair paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın, dün istifa eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifası henüz tartışılırken yaptığı paylaşımda "Bu ağır faturayı siz ödemeyin yalvararım. Biz size güveniyoruz" ifadelerini kullanırken, Akalın'a Twitter'dan bir takipçisinin yanıtı ise olay oldu. 

 

Sosyal medyada şu sıralar yaptığı gündeme dair paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın, dün istifa eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifası henüz tartışılırken yaptığı paylaşımda "Bu ağır faturayı siz ödemeyin yalvararım. Biz size güveniyoruz" ifadelerini kullanırken, Akalın'a Twitter'dan bir takipçisinin yanıtı ise olay oldu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Demet Akalın, dün istifa eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifası henüz tartışılırken yaptığı paylaşımda "Bu ağır faturayı siz ödemeyin yalvararım. Biz size güveniyoruz" ifadelerini kullanırken, Akalın'a Twitter'dan bir takipçisinin yanıtı ise olay oldu. 

 

Yalvararım bu ağır faturayı siz ödemeyin! 

 

Bakan Soylu'nun dün gece istifa açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edilmeyen istifa çok konuşuldu. Ünlü şarkıcı Demet Akalın da Bakan Soylu'nun istifa etmemesi gerektiğini düşünen isimler arasındaydı. Akalın, "Bu ağır faturayı siz ödemeyin yalvararım. Biz size güveniyoruz" mesajını paylaştı. Akalın'a Twitter'dan bir takipçisinin yanıtı ise olay oldu.  

 

Hesabı ödememek için boşandılar gibi düşün stres yapma! 

 

Akalın'ın bu mesajına Twitter'da Eyşan isimli bir takipçisi eşi Okan Kurt'a haciz gelmesinin ardından ertesi gün anlaşmalı şekilde tek celsede boşanmasını hatırlatırken "Ödememek için boşanmışlar gibi düşün stres yapma" yanıtını verdi. Eyşan isimli Twitter kullanıcısının bu yanıtı kısa sürede binlerce beğeni ve retweet aldı. 

 

İşte o yanıt;