Demet Akalın Acun Medya İle Anlaştı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Acun Ilıcalı ile çektirdiği pozunu paylaşırken müjdeli haberi paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Acun Ilıcalı ile çektirdiği pozunu paylaşırken müjdeli haberi paylaştı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Acun Ilıcalı ile çektirdiği pozunu paylaşırken müjdeli haberi paylaştı. 

 

demet akalin acun medya ile anlasti

 

Demet Akalın Acun Medya ile anlaştı!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ünlü medya patronu Acun Ilıcalı ile çektirdiği pozunu takipçilerinin beğenisine sunan ünlü şarkıcı Demet Akalın "Hayırlı olsun diyelim mi?" ifadelerini kullanırken, Acun Medya ile yeni proje konusunda anlaştığını açıkladı. Paylaşım için aralarında Seren Serengil, Nagihan Karadere, Yasin Obuz gibi isimlerden hayırlı olsun mesajları alan ünlü şarkıcı sosyal medyada yoğun destek gördü.