Demet Akalın Ailesiyle Son Günlerin Akımına Uydu! Ortaya İlginç Görüntüler Çıktı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya sayfasından yayınladığı videosunda son günlerin akımı olan cevaba göre kafayı suya sokma oyununu ailesi ile birlikte oynadı, ortaya ilginç görüntüler çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya sayfasından yayınladığı videosunda son günlerin akımı olan cevaba göre kafayı suya sokma oyununu ailesi ile birlikte oynadı, ortaya ilginç görüntüler çıktı. Son günlerde yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettirmeyi başaran ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya sayfasından yayınladığı videosunda son günlerin akımı olan cevaba göre kafayı suya sokma oyununu ailesi ile birlikte oynadı, ortaya ilginç görüntüler çıktı.

 

Son zamanların yeni akımı olan cevaba göre kafayı suya batırma oyununu Demet Akalın ailesiyle birlikte oynadı. Kızı Hira’ya sorulan sorulara göre ya annesinin ya babasının kafasını suya batırması komik görüntülere neden oldu.

 

İşte o görüntüler;