Demet Akalın'dan Bircan Bali'nin Zara İddialarına Açıklama!

Geçtiğimiz günlerde yaptığı "tuvalet" açıklamasıyla magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü şarkıcı Demet Akalın, Beyaz TV Söylemezsem Olmaz programı sunucusu Bircan Bali'nin Zara iddialarına yanıt vererek ismi yalanladı. 

 

Geçtiğimiz günlerde yaptığı "tuvalet" açıklamasıyla magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü şarkıcı Demet Akalın, Beyaz TV Söylemezsem Olmaz programı sunucusu Bircan Bali'nin Zara iddialarına yanıt vererek ismi yalanladı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Demet Akalın, Beyaz TV Söylemezsem Olmaz programı sunucusu Bircan Bali'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı "tuvalet" açıklamasındaki ismin şarkıcı Zara olduğu iddialarına yanıt vererek ismi yalanladı. 

 

Şarkıcı Demet Akalın, İbo Show'a konuk gelen bir sanatçının tuvaletini pislettiğini söyleyince ortalık karışmıştı. 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu Bircan Bali ise o ismin türkücü Zara olduğunu öne sürdü. Bali'nin söz konusu iddiasının ardından sessizliğini bozan Demet Akalın, "Benim olmadığım yerde nasıl Zara diyebilirim. Ne ayıp" şeklinde çıkan haberleri yalanladı.

 

Akalın, isim vermeden tuvaletini kirleten kişi hakkında "Söylerdim ama çok ayıp olurdu! Hiçbir kadın sanatçı olmasına gerek yok! O klozeti öyle bırakmaz! Erkek belki" yorumunu yapmıştı.

 

demet akalin zara