Demet Akalın'dan Bülent Ersoy Açıklaması! 'Zeki Müren Açıklamasına Şok Olduk!'

TV8'de yayınlanan Gel Konuşalım programındaki yorumlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın yaptığı Bülent Ersoy açıklamasıyla dikkat çekti. 

 

TV8'de yayınlanan Gel Konuşalım programındaki yorumlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın yaptığı Bülent Ersoy açıklamasıyla dikkat çekti. 

 

Milliyet'te yer alan habere göre, Demet Akalın programında Bülent Ersoy'u konuk etmiş, Bülent Ersoy da yayında Zeki Müren'le ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Demet Akalın, Bülent Ersoy'un Zeki Müren'le ilgili sözleri karşısında şoka girdiğini söyledi.

 

Bülent Ersoy'un Zeki Müren'le ilgili yaptığı açıklamalar gündeme yerleşmişti. Bülent Ersoy Zeki Müren için, "Müzeyyen Senar bana 'Benim yerimi alacaksın' derdi. Zeki Müren de bunu duyunca 'Allah'ım bu Japon'un canına al' demiş benim için. O bana 'Japon Çiçeği' derdi. Çalışanlarına eski televizyonunu vermiş, sonra da 'Siz bunu benden çaldınız' diye şikâyetçi olmuş. Bütün çalışanları falakaya çekmişler. Zeki Müren acımasız bir insandı. Bana olan kıskançlığından öldü." ifadelerini kullanmıştı.

 

Ersoy, Demet ve Jess'le Gel Konuşalım programındaysa, "Allah rahmet eylesin. Zeki Bey'ciğim çok kıskançtı. Öldüğü gün haplarını almadı. İntihar etti kestirmeden. Ölüme gittiğini biliyordu, o kararı verdi. İntihar etti yani o, kimse bunun aksini söyleyemez." ifadelerini kullanmıştı. Önceki gün görüntülenen Demet Akalın, Jess Molho ile sundukları programda konuk ettikleri Bülent Ersoy'un yaptığı açıklamalarla şok olduklarını dile getirdi. Demet Akalın, "Benim en çok etkilendiğim konu, Zeki Müren'in intihar ettiği açıklaması oldu. Resmen şok üzerine şok yaşadık" dedi.