Demet Akalın'dan Dikkat Çeken Bridgerton Paylaşımı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda takipçisinin Bridgerton dizisinin ikinci sezonuyla ilgili yaptığı yoruma cevap verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda takipçisinin Bridgerton dizisinin ikinci sezonuyla ilgili yaptığı yoruma cevap verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda takipçisinin Bridgerton dizisinin ikinci sezonuyla ilgili yaptığı yoruma cevap verdi.  

 

Simon neden yokmuş! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda takipçisinin Bridgerton dizisinin ikinci sezonuyla ilgili yaptığı yoruma cevap verdi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bir takipçisinin Bridgerton'un ikinci sezonuyla ilgili "Bridgerton'da Simon olmayacağı için bu sezonun tadı olmaz diyodum ama aman Allahım Anthony ve Kate çok iyi olmuş.. 2.sezon ilk sezondan kat kat daha iyi." paylaşımına cevap veren ünlü şarkıcı "Yaaaa anlatma izlicem şimdi simon niye yokmuş?" ifadelerini kullanırken bu paylaşım sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

demet akalin dan bridgerton yorumu simon neden yokmus