Demet Akalın'dan Hürriyet Yazarına Sert Sözler! İnşallah Bin Beter Olsun!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve sunucu Demet Akalın'ın koronavirüse yakalanmasıyla ilgili bir yazı kaleme alan Hüriiyet yazarı Savaş Özbey'e Akalın'ın yanıtı sert oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve sunucu Demet Akalın'ın koronavirüse yakalanmasıyla ilgili bir yazı kaleme alan Hüriiyet yazarı Savaş Özbey'e Akalın'ın yanıtı sert oldu. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve sunucu Demet Akalın'ın koronavirüse yakalanmasıyla ilgili bir yazı kaleme alan Hüriiyet yazarı Savaş Özbey'e Akalın'ın yanıtı sert oldu. 

 

Hürriyet gazetesi yazarı Savaş Özbey, Koronavirüs’e yakalanan Demet Akalın’ın, “Ben hafta sonu gideceğim Uludağ’a. Hiç linç etmeyin. Belki konser falan alırım” paylaşımını hatırlatarak, Konser bağlasa duyardık. Demet Akalın, Uludağ’da karı-koca korona kapıp döndüğüyle kaldı Neyse ki her ikisi de ayakta atlatıyor, ciddi bir durum yok. Keşke linçten korktuğun kadar virüsten de korksaydın demeden de edemiyor insan." ifadesini kullandı. Demet Akalın bu haber için Özbey'e yanıt verirken "Inşallah benim için ne yazdıysa bin beter olsun!" açıklamasını yaptı.